Katso sijaintimme kartalla
 
 
                                       Tietosuojaselosteemme (GDPR)    löydät tästä                                     
 

Suosittelemme liittymistä pysyvään asiakasrekisteriimme, koska se helpottaa asiointiasi, nopeuttaa palvelua ja parantaa lääkeneuvontaa. Lisäksi saat alennusta vapaan kaupan tuotteista ostokertymäperusteisesti (lisätietoa saat tästä linkistä). Säilytämme tiedot toimitetuista resepteistä rekisterissämme yhden vuoden ajan, halutessasi pidempäänkin. Voit liittyä täyttämällä liittymislomakkeen (linkki aukeaa klikkaamalla) ja palauttamalla sen apteekkiin. Lomakkeita saa myöapteekista.

Asiakasrekisteri kuva

Rekisteristä ei luovuteta tietoja muille kuin viranomaisille (lakisääteiset tiedot).

Olemme varanneet reseptiasiakkaitamme varten erilliset palvelupisteet. Asiointi sujuu vaivattomasti, koska käytössä on vuoronumerojärjestelmä. 

Toimitamme reseptilääkkeesi heti ilman erillistä odottelua tai noutamista. Samalla Sinulla on mahdollisuus keskustella tai kysyä lääkityksestäsi farmaseutilta. Jos Sinulla on reseptiasiaa, ota vuoronumero painamalla vuoronumerolaitteen nappia "Reseptiasiakkaat". Pyrimme optimoimaan palvelun sujuvuuden, ja tästä syystä kotisairaanhoidon työntekijöille ja vastamerkillä asioiville sekä pyörätuolilla liikkuville on omat jononsa.  

Jos lääkkeesi jää tilaukseen, saat tuotteen yleensä seuraavaksi päiväksi ilman lisäkuluja. Farmaseutilta saat vastamerkin, jonka ansiosta vältät turhaa jonottamista lääkettä hakiessasi.

Reseptiasiakkaiden keskimääräinen jonotusaika apteekissamme on noin 5 minuuttia. Reseptilääkkeitä noutaessasi voit samalta palvelupisteeltä pyytää luonnollisesti myös palvelua itsehoitotuotteiden valintaan.

eResepti

Sähköinen resepti eli eResepti on käytössä kaikissa Suomen apteekeissa.

Lisää tietoa eReseptistä saat oheisista linkeistä: 

http://www.tampere.fi/terveyspalvelut/eresepti.html

http://www.kanta.fi/eresepti-esittely

Pharmac

Annosjakelu 

Annosjakelu on suunniteltu potilaille, joilla on säännöllisessä ja pysyvässä käytössä useita lääkkeitä.

Lääkityksen päällekkäisyydet ja yhteisvaikutukset tarkastetaan ennen aloittamista.

Lääkkeet toimitetaan kahden viikon jaksoissa annosjakelupusseissa. 

Lisätietoa palvelusta osoitteessa: http://www.pharmac.fi

Palveluvalinta

Palveluvalinnastamme löytyvät kaikki tärkeimmät itsehoitoon tarkoitetut lääkkeet ja tuotteet. Paikalla on aina farmaseutti, jonka tehtävä on varmistaa, että valitset juuri sinulle sopivan tuotteen. Palveluvalinnan kassatoiminnoista huolehtivat pääsääntöisesti tekniset apulaiset.

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

Potilaan Lääkärilehti

Kela tiedottaa