Katso sijaintimme kartalla
 
 
                                       Tietosuojaselosteemme (GDPR)    löydät tästä                                     
 

Hervannan apteekissa työskentelee apteekkari, proviisori ja seitsemän farmaseuttia sekä lisäksi yksi farmanomi, lääketyöntekijä, tekninen apulainen ja kassahenkilö sekä kosmetologi. Apteekissamme koulutetaan myös alan opiskelijoita.

Proviisori vastaa henkilökunnan koulutuksesta, työnjohdollisista tehtävistä, asiakaspalvelun sujuvuudesta ja laadunvalvonnasta.

Farmaseutit toimivat asiakaspalvelussa. Farmaseuteilla on omia erityisalueita, joihon he ovat erikoistuneet. Tällaisia ovat mm.kipulääkkeet, diabetes, astma ja sydänlääkkeet.

Farmanomi huolehtii osaltaan itsehoito-osaston palvelun sujuvuudesta ja tuotteiden esillepanosta.

Kosmetologi on erikoistunut kauneudenhoitotuotteisiin. Hän avustaa ihonhoitotuotteiden, aurinkosuojien ja kosmetiikkatuotteiden valinnassa. 

Tekniset apulaiset ja lääketyöntekijät hoitavat lähinnä avustavia tehtäviä, kuten laskutusta, tilauksia, varastonvalvontaa ja kassatoimintoja.

Henkilökunta viihtyy apteekissamme hyvin. Toiminnassamme panostamme ammattitaitoiseen asiakaspalveluun ja yhä parempaan laatuun. Ammatillinen edelläkävijyys ja jatkuva koulutus ovat Hervannan apteekin henkilökunnalle avainsanoja.

Hervannan apteekin apteekkarina toimii Ari Tuomi.
Ariin voit ottaa yhteyttä puh. 010 617 0100 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Potilaan Lääkärilehti